lauantai 5. marraskuuta 2016

Ennen lähtöä

Hei! 

Jospa kertoisin tähän alkuun vähän itsestäni. Olen 18 vee kolmannen ja viimeisen vuoden leipuri-kondiittori opiskelija Jyväskylästä, kotoisin Sirkkamäeltä. En ole ikinä matkustanut lentokoneella tai käynyt ulkomailla, joten kun kuulin, että koulun kautta pääsee työssäoppimaan ulkomaille, olin heti kiinnostunut. Ja niin lähti suunnitelmat käyntiin jo ensimmäisenä opiskeluvuonna. Nyt päivää ennen lähtöä, tunnelmat ovat: jännitys, haikeus ja innostunut. 
        Tänään 5.11.2016.  lähdimme Sirkkamäeltä, Konnevedeltä äitini, isäni ja kahden siskoni kanssa Järvenpäähän hotelliin yöksi, koska lento lähtee aika aikaisin päivällä. Ja onneksi lähtivät, koska kuuden viikon ero perheestä tuntuu sietämättömältä. Mutta kaikesta selvitään! Hyvillä mielin lähden tapaamaan uusia ihmisiä ja oppimaan uusia asioita. Olen siis lähdössä Roskildeen, Tanskaan, jos ei blogin nimestä tullut selväksi. 
          Onneksi vastassa on kesällä tavattu tanskalainen tuttu, joka sattumoisin asuu Roskildessa. Tästä olen ikuisesti kiitollinen! Ei tarvitse yksin eksyä :D Mutta nyt lopettelen tämän bloggauksen tähän ja alan jännittämään huomista! Hei hei ystävät ja ventovieraat, tervetuloa seuraamaan Tanskan työssäoppimista kanssani :)

  -Yours truly, Elli

1 kommentti: