perjantai 25. marraskuuta 2016

Kööpenhaminassa

Heippa!


Tänään käytiin Kööpenhaminassa eräässä vanhassa karkkikaupassa, jossa pääsi myös näkemään kovien karkkien tekoa. Määrät olivat hieman isompia meidän massoihin verrattuna. Yksi massa painoi yli 20kg! Tämä herra, joka teki massasta karkkeja, oli ollut siellä töissä jo 15 vuotta! Kyllähän sen otteista huomasi, teki hän hommansa niin nopeasti, 10 minuutissa. Kuvia sieltä:
Makuna oli salmiakkilakritsiKarkkikaupan jälkeen pääsimme kiertelemään vapaasti. Kävelimme vain kohti juna-asemaa. Kävimme matkan varrella eräässä erilaisiin naamiaisasuihin erikoistuneeseen kauppaan. Se oli kyllä niin hieno kauppa :D Kävimme myös tuliaiskaupoissa, koska kaksi oppilasta ovat jo lähdössä huomenna kotimaahansa.Kävin ensimmäistä kertaa Starbucksissa ja en kyllä pettynyt. Otin Gingerbread latten, maistui ihanalle!


Nyt oloni on hieman kipeä. Olen nyt yrittänyt parannella itseäni lääkkeillä ja teetä juomalla, mutta kyllähän se lepo on se tärkein. Huomenna menen käymään Ragnarokissa :P Sitten kerkeää parannella itseään kun sieltä tulee :D Onneksi se ei ole kaukana se museo.

Heippa muruset :*

-Yours truly, Elli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti