tiistai 22. marraskuuta 2016

On tuesday

Heipsan!


Tänään koulu alkoi vasta kahdeltatoista. Heräsin silti kasilta aamupalalle ja tietysti suomalaisen tarvitsemalle aamukahville! :D 
   Teimme tunneilla lehtitaikinasta leivonnaisia. Tehtiin eri variaatioita (englanniksi käännettynä): Apple Fish, French waffles, french snails ja Napoleons cake's. 
Apple fishit täytettiin omenamarmeladilla. french wafflet vain kaulittiin vohveliraudan mallisen rautapalan päällä, french snailsit tehtiin korvapuustin tapaan, mutta leikkauksen jälkeen ne kaulittiin sokerissa todella ohuiksi, napoleons cake kaulittiin vain pellin kokoiseksi ja siihen pisteltiin reikiä ja leikattiin neljään osaan.
snailsien tekoa


Snailsit menossa uuniin

wafflet

fishit
 Ja ilmeisesti en ottanut napoleonin kakusta kuvaa. Opettaja paistoikin sitten nämä meidän lähtömme jälkeen joten en valmiista kuvista saanut kuvia. Nämä menevät ilmeisesti meidän viimeisen päivän buffettiin ja ehkä jonnekkin muuallekin :) 
Illalla pestiin pyykkiä ja pelattiin biljardia ja korttia :) Taas kerran oli mukava päivä! Tänään saatiin olla opettajan opetuksessa, joka on ollut täällä töissä muistaakseni 31 vuotta! Ja hän oli todella hauska ja mukava opettaja :D Harmi että meillä ei ole kuin yksi päivä enää hänen tuntejaan.
Mutta se tästä päivästä :) Heissuli vei!
ps. opin myös sanomaan sanan viroa. Tarkoittaa kiväärin piippuosaa :D Kulilenutetunnelilei sanotaan mutta en ole varma kirjoitustavasta :D

-Yours truly, Elli

1 kommentti: