maanantai 28. marraskuuta 2016

Suklaatia

Hellöööyy


Tänään tehtiinkin suklaakonvehteja. Taas jotain mitä olen jo aiemmin tehnyt, joten mitään uutta en oikeastaan oppinut. 
Käytettiin kolmea erilaista täytettä, johon yhteen käytettiin ganache-pohjaa(suklaata,kermaa,voita).
1.Ganache Kahlua-kahviliköörillä
2.Kondensoitua maitoa, jota oli keitetty 3h.
3.Kondensoitua maitoa lakritsisiirapilla maustettuna.
Konvehdit onnistuivat hyvin ja maistuivat hyvältä, ehkä liian makeita minun makuuni.Viikonloppuna käytiin Ragnarok-museossa, joka oli kiinnostava ja hienosti toteutettu. Liput olivat kivat :D Ne olivat sellaiset lipukkeet jotka laitettiin kaulan ympärille, ihan kuin jotkin vip-liput :D
Mitä olooni tulee, tällä hetkellä on vain hieman nuhainen olo, mutta kuitenkin sellainen että jaksaa tunneille mennä. Tuntien jälkeen kyllä olen väsynyt, mikä nyt on normaalia kun seisoo koko päivän.

Se tältä päivältä :) Heipsan!

-Yours truly, Elli

2 kommenttia:

 1. Moikka!
  Ollaan täällä olemassa, vaikka en ole kommentoinut. Lukemassa olen käynyt juttujasi, kiitos niistä. Olin itsekin viime viikon Saksassa katsomassa meidän opiskelijoita ja edistämässä yhteistyötä.
  Olet ilmeisen hyvin ryhmäytynyt muiden kurssilaisten kanssa, mukava nähdä. Paljon olette saaneet myös herkkuja aikaiseksi. Opintokäynnit ovat virkistävä piristys kouluopintojen rinnalla. Tehtaisiin ja tuotantolaitoksiin ei helpolla pääse tutustumaan. Harmi, että olet saanut talvilunssan. Lepo on parasta lääkettä. Pikaista paranemista. Hyvää viikon jatkoa. Onko siellä satanut lunta? Muistatko, mitä se on??? Eila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Täältä suli lumet pari viikkoa sitten ja ei ole vielä satanut uutta. :( Jospa sitäkin jossain vaiheessa tulisi :)

   -Elli

   Poista