keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Viinerivalikoima

Helloouuu!

Tänään oli todella mukava päivä! Teimme tunneilla viinereitä, myös frøsnapper mallisia joita tein viime viikolla. Teimme myös pitkonmallisia viinereitä. Väliin laitoimme margariini-sokeriseosta ja manteliremonssia sekä päälle vaniljakreemiä. Kuva alla :)


Alla olevassa kuvassa on frøsnappereita ja aamupalaksi syötävää viineriä joka on siis oikealla puolella kuvassa ja sen sisälle laitetaan yleensä leikkelettä ja levitettä, mitä normaalistikin laitettaisiin leivän väliin. Teimme myös vielä yksiä erilaisia viinereitä, unohdin ottaa kuvan. Ne olivat kierreviinereitä, ja sisällä oli margariini-sokeriseosta, manteliremonssia ja vaniljakreemiä sekä päälle laitettiin hasselpähkinärouhetta ja sokeria.


         Koulupäivän jälkeen olimme hetken huoneessamme kämppiksen kanssa ja lähdimme sitten syömään. Syönnin jälkeen menimme asuntolan elokuvateatteriin katsomaan leffaa Virosta tulleiden opiskelijoiden kanssa. Katsoimme elokuvan bad moms:)
   Elokuvan jälkeen menimme kämppikseni kanssa ns. klubille, jossa on kaikenlaista tekemistä. Pelasimme siellä air hockeytä, pöytäjalkapalloa ja pingistä. 
   Illalla skypetin vielä kaverini kanssa :) Oli kaiken kaikkiaan mukava ja kokemuksia täynnä oleva päivä, vaikka olin todella väsynyt koko päivän.
Se tältä päivältä, huomiseen!

-Yours truly, Elli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti