maanantai 5. joulukuuta 2016

Buffetti

Hei taas!

Tässä tuleekin nyt muutamasta päivästä juttua :)
Perjantaina tehtiin ns. yhteenvetoa näistä viikoista. Mitä ollaan tehty tunneilla ja vapaa-ajalla jne. Ja se pitää siis palauttaa opettajalle ja esitellä muulle ryhmälle.
Lauantaina ei tehty mitään erityistä :D
Sunnuntaina menin Cathrinen luokse. Hän ja hänen isänsä hakivat minut puoli yhdeltätoista ja kävimme kaupoilla ostamassa leipomistarvikkeita. Heille päästyämme teimme erilaisia suklaalla kuorrutettuja juttuja, esim. manteleita, marsipaania sekä marsipaania ja nougattia sekoitettuna. Suklaata jäi niin paljon, että teimme sitten suklaafonduen. Katsoimme elokuvan ja joimme teetä (joka oli todella hyvää! Pitää käydä ostamassa sitä!) 
Elokuva jäi kesken, koska Cathrinella oli käsipallopeli, jonka voittivat 44-22! Peliä oli jännittävää seurata vaikka en sääntöjä tiennyt yhtään :D
Matkalla Cathrinen peliin

Pelin jälkeen menimme takaisin Cathrinen luokse ja siellä olikin pöytä katettu valmiiksi.
Illallinen oli siis perinteinen tanskalainen jouluruoka. Tarjolla oli keitettyjä perunoita, paistettua possua(maistui vähän kinkulta, mutta palat olivat paksumpia ja rapea pala oli paras osa!) ja ruskeaa kastiketta.
Jälkiruoaksi oli riisivanukas, joka on siis riisipuuroa, jossa on vatkattua kermaa ja mantelirouhetta. Sitä syötiin kirsikkakastikkeen kanssa.
Kaikki oli oikein hyvää ja voisi tehdä tuota riisivanukasta Suomessakin.
Syönnin jälkeen katsoimme elokuvan loppuun ja sitten he lähtivät viemään minua takaisin koululle.
Catherinen isä lupautui viemään minut viimeisenä päivänä lentokentälle! Olin niin kiitollinen heille siitä! Täytyy antaa heille jotain kiitokseksi :)

Maanantaina oli buffetin valmistelua. Sinne oltiin tekemässä niitä petit fourseja joista aiemmin puhuin. Tarjolla oli kaikenlaista tanskalaista pikkuleipää ja leivonnaista. Itsellä niin makea ähky, etten ottanut paljoa. :D

No se niiltä päiviltä :) Alle 2 viikkoa enää!

-Yours truly, Elli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti