keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Tiistai ja keskiviikko

Helouu :)


Tiistaina tehtiin jälkiruokia, risalamandea ja sitruunamoussea. Risalamande oli siis sitä mitä söin kaverini luona sunnuntaina (se riisianukas), joten en selitä sitä tähän uudestaan
:)
Risalamande
Sitruunamousse suklaakoristeella

Koulun jälkeen lähdimme kaverini kanssa shoppailemaan joululahjoja. Vieläkään ei kaikkea löytynyt.
Viiden aikoihin kävin syömässä ja loppuilta menikin sitten Linnan juhlia katsoessa :D Ei ollut kyllä sama katsoa sitä täällä, kun ei ollut ketään kelle kommentoida mekoista :D Siskon kanssa yritettiin skypen välityksellä, mutta minä tulin 30 sekuntia jäljessä joten ei oikein onnistunut :D

Tänään sitten tehtiin moussekakkua. Väliin tehtiin jo eilen maitosuklaa-ganache ja tänään sitten marjamousse. Itse valitsin marjaksi vadelman. Käytettiin myös ohuita kakkupohjia pohjalle ja kakun reunoille.
Kakku meni pakkaseen, koska koristelemme sen vasta perjantaina.
Tykkäsin kakkutunneista, mutta ärsyttää kun pitää tehdä kaikki niin hitaasti :D Tai siis, että kaikki menevät samaa tahtia. Itse olisin kakun tehnyt kolmessa tunnissa, mutta nyt meni 6 tuntia. No okei, olen muita kokeneempi kun olen kolmoisvuotelainen ja muut ovat ykkösvuodella tai toisella vuodella opiskelemassa.
Opettaja on alkanut kehumaan enemmän ja sen on huomannut sitten tekemisessäkin. Tekee kaikkea mielellään kun ennen vähän ärsytti kun aina piti olla parempi, eikä päivästä jää paha mieli.

No se niiltä päiviltä :D Kirjoittaminen on vähän lipsunut, mutta asiaa kuitenkin tulee jälkikäteen :) Heipsan!

-Yours truly, Elli


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti