sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Lähtöpäivä


Täällä ollaan!

Aamulla ei jännittänyt yhtään. Olin innoissani lähdössä matkaan. Lentokentällä tunnelma muuttui kun piti jättää perhe ennen turvatarkastusta. Mutta turvatarkastuksen jälkeen ei kerennyt paljoa miettimään, kun piti jo kiirehtiä portille. Olihan sitä aikaa, mutta ihan vain varmuuden varalta kiiruhdin. 
         Lentokoneeseen päästyäni, alkoi jännittämään ihan hirveästi. Mietin, että olin minä hullu kun tähän lähdin mukaan! Laskun aikana hymyilytti, kun näki Kööpenhaminan piirteitä ikkunasta. (Tyyppi, joka istui ikkunan vieressä varmaan ihmetteli jatkuvaa kyyläystäni). 
                          Helposti löysin koneesta matkalaukkujen noutopisteelle ja sieltä ulos. Vastassa minua oli Cathrine (jonka tapasin kesällä, kun hän oli vaihdossa Suomessa) perheineen. Perhe otti matkalaukkuni huostaansa ja me suuntasimme Cathrinen kanssa Kööpenhaminan keskustaan. 
              Siellä aikamme pyörittyämme, lähdimme kohti Roskildea. Kumpaakin väsytti paljon jo siinä vaiheessa. Roskildessa vastassa oli taas Cathrinen perhe. Ajoimme Roskildesta vähän syrjempään kohti heidän kotiaan. Heillä söimme ruuan, jonka jälkeen suuntasimme kohti koulua, jonne menen jaksoani suorittamaan. Löysimme perille ja Cathrine ja hänen isänsä saattoivat minut huoneen ovelle saakka. Ihanan vieraanvaraisia ihmisiä. Pyysivät käymään toistekin ja jopa yöksi viikonloppuisin. Taidanpa mennä jossain vaiheessa :) Mutta nyt vähän kuvia päivästä :)


Kööpenhaminan asemalla
Kööpenhaminan tivolin sisäänpääsy. Päätettiin Cathrinen kanssa käydä joku viikonloppu tuollakin

Vähän lämpimämpää kuin SuomessaKööpenhaminan maistraatti


Kiipesimme Rundetaarniin, josta Cathrine kertoi hieman historiaa.Joulun aikaan kaduilla myydään karamellisoituja manteleita, jotka olivat todella hyviä!

Ostimme myös ChurrotHei taas ja lukekaa seuraavakin kirjoitus :)) 

                                                                 -Yours truly, Elli

1 kommentti:

  1. Tivoli on mun mielestä paras huvipuisto, jossa olen käynyt! Menkää ehdottomasti �� Varsinkin nyt ennen joulua siell on varmaan tosi tunnelmallista.

    VastaaPoista