lauantai 19. marraskuuta 2016

Viikonlopun menot

Oikein mahtavaa huomenta kaikille!

Eilen jäi perjantain tekemiset kirjoittamatta, kun oli niin vauhdikas päivä :D Tunneilla tehtiin kovia karkkeja, jotka onnistui tosi hyvin ja maistuvat todella hyviltä. Tehtiin myös marsipaanikoristeita ihan vain harjoituksen kannalta ja Tinalle jokaisesta maasta jonkinlainen figuuri, joka pitää maan lippua :) Itse tein etanan :D

          Koska perjantain iltaruokaa ei tarjoilla ruokalassa, meidän piti tehdä itse ruokamme. Saimme mennä opetuskeittiöön tekemään ruokaa ja teimme sitten salaattia, broileria ja riisiä. Kaikin puolin hyvä ateria, koska yksi ryhmästämme on kokannut 10 vuotta ja rakastaa ruoanlaittoa :D Teemme myös viikonlopun ruoat siellä ja raaka-aineet on tarjonnut meille koulu. 
          Seitsemän aikoihin aloimme laittautumaan iltaa varten. Lähdimme virolaisten ja liettualaisten kanssa baariin, mutta jouduimme sitten jakautumaan, kun emme olisi mahtuneet minnekkään baariin koko porukka, olihan meitä yli 20. Roskildessa ei paljon baareja ole, joten etsimme baaria ainakin tunnin ennenkö löysimme edes jonkinlaisen. Baari oli tosi mukavan rento. Ei ollut kovalla musiikki ja sai seurustella muiden kanssa.
          Lähdimme sitten jo ennen yhtätoista yhden ryhmäläisen kanssa takaisin asuntolalle. Onneksi matka ei ollut pitkä, alle 2km. 
        Tänä aamuna käytiin aamupalalla opetuskeittiössä ja nyt vain makoillaan huoneessamme :D Tänä päivänä ei varmaan mitään maailmaa mullistavaa tehdä :D Suunnittelimme virolaisten kanssa menevämme joku päivä Ragnarok-museoon. :) 
Oli kyllä niin kiva viikko! Olen niin onnellinen, kun muutkin vaihto-oppilaat tulivat! (Vaikka puhuvatkin melkein koko ajan viroa)
Hei hei ihanat ihmiset <3

-Yours truly, Elli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti